Cégünkről Távhőszolgáltatás Díjszabások Üzemeltetési
információk
Kapcsolat

A szeptemberi hirtelen jött lehűlés miatt több mint ötszáz lakásban elindult a távfűtés Nyíregyházán.

A szeptemberi vénasszonyok nyara meglehetősen hamar elköszönt a hétvégén, az ősz eleji kellemes időjárást hirtelen felváltották a megszokottól jóval hűvösebb napok, s bármilyen hihetetlen, de Nyíregyházán ezidáig mintegy 500 háztartás és 6 közintézmény (többnyire bölcsődék, óvodák) kérte a fűtést a Nyírtávhőnél – mondta el Joó László, a cég ügyvezető igazgatója.


Levélben igényelhető

A cégvezető megjegyezte: - Ez nálunk nem újdonság, és sem a lakosság, sem az intézmények részéről nem hoznak hibás döntést, ha elindíttatják a fűtést, hiszen ha vissza­melegszik az időjárás, az automatizált hőközpontok visszakorlátozzák a hő­mennyiséget és akkor sincs túlfűtés, pazarlás nem történik. A távhős fűtés a gyakorlatban általában akkor indul el, amikor a napi középhőmérséklet 12–13 Celsius fokra csökken.

Hivatalosan szeptember 15-én indult a szezon, ez mindössze annyit jelent, hogy a Nyírtávhő az épületek fűtésszabályzóit készenléti állapotba helyezte az indulásra, s mindennemű karbantartást, ami a működést veszélyeztetné vagy gátolná, elvégezték határidőre, s készen állnak a fűtési igények kielégítésére – tette hozzá.

A nyár folyamán az éves ütemtervben foglaltak szerint a távfűtési vezetékeket, hőközpontot és távfűtési aknákat karbantartottuk. Nagyobb beruházásaink is voltak: vezetéket cseréltünk közel 20 helyen: a Szarvas utcán, a Hősök terén, a Jósavárosban az Ungvár sétányon, az Északi körúton és az Érkertben, a Bethlen Gábor utcán.

A legnagyobb volumenű munkálatokat az Ibolya utcán végezték, ahol egy közel 400 méter hosszú magas vezetéket lebontottak, áthelyezték, és a földben vezették el a Szegfű utcán.

Online díjfizetés

Sokkal praktikusabb, nem keletkezik felesleges papír alapú számla, a díjkiegyenlítés is azonnal megjelenik a számlánkon, és a késedelmes fizetés miatt sem kell aggódni; ezért cégünk továbbra is népszerűsíti a lakosság körében az online számlafizetést, amely ingyenes, és kényelmesen elintézhető akár otthonról is. Elektronikus fizetési móddal a hátralékos számlát is ki lehet egyenlíteni, a Nyírtávhő honlapján minden információ megtalálható – tette hozzá Joó László.

Forrás: Kelet-Magyarország

Ügyfélszolgálati
irodánk
Ügyfélfogadási idők
hétfő, kedd: 8-15 óra
szerda: 8-20 óra
pénztári nyitva tartás:
8-19:30 óra
csütörtök: 10-15 óra
péntek: 8-13 óra
Irodánk címe
Univerzum Üzletház
4400 Nyíregyháza,
Vay Ádám krt. 4-6. I./106.
Térkép nézet
simplepay logo nyiregyhaza.hu logo nyirhalo.hu logo