Cégünkről Távhőszolgáltatás Díjszabások Üzemeltetési
információk
Kapcsolat

A legtöbb fogyasztónak visszafizetés jár

A nyíregyházi fogyasztók nagy része visszatérítést kap március végéig a Nyírtávhő Kft.-től – értesült szerkesztőségünk. Mint megtudtuk, a lakóközösségek körülbelül 90 százaléka számíthat 8 és 60 ezer forintos pénzvisszafizetésre az elmúlt évi fogyasztás alapján. A nyíregyháziaknak összesen 120 millió forintot térít vissza a cég.

Nagyjából 120 millió forintot térít vissza a fogyasztóinak a Nyírtávhő Kft. március végéig. A cég szakemberei már elkészítették a költségosztós fogyasztók elmúlt évre vonatkozó elszámolásait, amelyet ha a közös képviselők jóváhagynak, rendezik a számlákat: vagyis a többlet befizetéseket visszatéríti, a plusz fogyasztást pedig kiszámlázza. Mint ahogyan Joó Lászlótól, a Kft. ügyvezető-igazgatójától megtudtuk, utóbbi csupán a fogyasztók 5-10 százalékát érinti. „A legtöbb nyíregyházi visszatérítést kap, 8-60 ezer forint értékben” - mondta.

Az összeget - a közel 120 millió forintot - az ügyvezető-igazgató nagy volumenűnek nevezte. „A rezsicsökkentés, valamint az enyhe fűtési időszak miatt tudtak ennyit spórolni a fogyasztók” - magyarázta.

Forrás: Retro Rádió


Ügyfélszolgálati
irodánk
Ügyfélfogadási idők
hétfő, kedd: 8-15 óra
szerda: 8-20 óra
pénztári nyitva tartás:
8-19:30 óra
csütörtök: 10-15 óra
péntek: 8-13 óra
Irodánk címe
Univerzum Üzletház
4400 Nyíregyháza,
Vay Ádám krt. 4-6. I./106.
Térkép nézet
nyiregyhaza.hu logo nyirhalo.hu logo