Cégünkről Távhőszolgáltatás Díjszabások Üzemeltetési
információk
Kapcsolat

A Távhőszolgáltatás Napja

Első alkalommal tartotta meg a Távhőszolgáltatás Napját a Nyírtávhő Kft. A nyíregyházi szolgáltató az Energiatakarékosság Világnapjához kapcsolódva hirdette, hogy a távhő egy környezetbarát, tiszta energia. Szakembereik három iskolában is tartottak rendhagyó környezetismeret-órákat.

Joó László, a Nyírtávhő Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, a nap célja a városlakók figyelmét felhívni arra, hogy a távhő egy tiszta energia, hiszen a szolgáltatás során a lakókörnyezetet nem szennyezik. A hőtermelés az erőműben történik, szabályozott tüzelőberendezésekkel, hatóságilag vizsgált E-missziós érték mellett. A távhő hőhordozó közege a víz, így a fűtött épületeken kémények sincsenek.
A távhőszolgáltató cég ügyfélszolgálatán Tarczy Gyula, az idén 30 éves Nyíregyházi Televízió főszerkesztője segítette a pultban dolgozók munkáját, az ügyeiket intézők ajándékot is kaptak.

KÖRNYEZETISMERET-ÓRÁK AJÁNDÉKOKKAL

A Nyírtávhő Kft. szakemberei rendhagyó környezetismeret-órákat is tartottak három nyíregyházi általános iskola tanulóinak. A gyerekek megismerhették a környezetvédő távhőszolgáltatást és hőközpont-látogatáson vehettek részt. Az általános iskolások az órákon választ kaphattak a környezetvédelemmel kapcsolatos kérdéseikre, a cég munkatársai emellett nyírtávhős ajándékokkal, tollal és órarenddel kedveskedtek a diákoknak.

Forrás: www.nyiregyhaza.hu

Ügyfélszolgálati
irodánk
Ügyfélfogadási idők
hétfő, kedd: 8-15 óra
szerda: 8-20 óra
pénztári nyitva tartás:
8-19:30 óra
csütörtök: 10-15 óra
péntek: 8-13 óra
Irodánk címe
Univerzum Üzletház
4400 Nyíregyháza,
Vay Ádám krt. 4-6. I./106.
Térkép nézet
nyiregyhaza.hu logo nyirhalo.hu logo